Erityisryhmät

Erityisryhmien kuntouttava toiminta vesistön äärellä on antoisaa ja mukavaa! Luonnon vaikutus ihmiseen ja hyvinvointiin on jo tieteellisestikin todistettu.

Mikä on erityisryhmä?

Erityisryhmiin katsotaan kuuluvaksi liikuntarajoitteiset henkilöt, lapset, vanhukset, maahanmuuttajat, vammaiset ja muutkin ryhmät jotka tarvitsevat erityistä apua tai ohjausta päästäkseen vesille, luontoon tai niiden ääreelle turvallisesti.

Iktyocare vesistöohjaaja on koulutettu ( AMK ) henkilö jolla on tieto, taito ja valmiudet huolehtia asiakkaistaan niin rannalta, veneeltä tai talvisin jäällä tapahtuvan toiminnan järjestämisestä turvallisesti ja erityistarpeet huomioon ottaen.

Asiakkaina voi siis olla yhtälailla luokallinen lapsia tai yksi monivammainen henkilö joille mahdollistetaan turvallinen ja mielekäs tapahtuma vesistön äärellä, yleensä kalastuksen merkeissä.

JPH Fishing & Outdoor vie kaiken kuntoiset ja kaiken ikäiset asiakkaansa turvallisesti vesille Tampereen keskustan läheisyydestä. Esteettömät laiturit löytyvät Näsijärvelle Mustalahden satamasta ja Pyhäjärven puolella Hatanpään rannasta.

Ollaan yhteydessä ja suunnitellaan teidän ryhmällenne sopiva päivä!

fiFinnish